Opnamedagen najaar 2012

gepubliceerd op 25 juni 2012Nelleke van der Krogt aan tafel met expert

De nieuwe opnamedata en locaties van Tussen Kunst & Kitsch zijn weer bekend. Of je spulletjes nu waardevol zijn of niet, je mag drie voorwerpen meenemen naar de opnamedagen. Daar taxeren de Tussen Kunst & Kitsch-experts de objecten. Misschien heb je wel een schat in handen! Wel moet je van tevoren kaarten reserveren.

Opnamedagen najaar 2012 (uitverkocht)
- 10 september: Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg
- 24 september: Dordrechts Museum in Dordrecht
- 8 oktober: Museum Speelklok in Utrecht
- 22 oktober: Limburgs Museum in Venlo
- 5 november: Kröller-Müller Museum in Otterlo. Bezoekers van Tussen Kunst & Kitsch hebben gratis entree in het Nationaal Park De Hoge Veluwe op vertoon van de SEE Tickets toegangskaart!
- 3 december: Drents Museum in Assen

Kaarten bestellen
Kaarten voor deze opnamedagen kun je vanaf 18 april 2012 bestellen via See Tickets:
0900 1353 (0,45 p.m.) Toets 7 'evenementen' en dan submenu toets 5. Je kunt ook reserveren via www.seetickets.nl

Vanuit België kun je kaarten bestellen via het volgende telefoonnummer: 0900-51000


Bestelvoorwaarden
Ben je al lid van de AVRO? Dan kun je de kaart(en) gewoon bestellen voor 10 euro per kaartje.

Nog geen lid van de AVRO? Dan geef je door het bestellen van je kaart(en) te kennen dat wel te willen zijn. De kaarten kosten in dit geval ook 10 euro per stuk. Het lidmaatschap voor het eerste jaar is bij deze prijs inbegrepen.

In beide gevallen geldt dat je maximaal 2 kaarten per lidmaatschap kunt bestellen. Degene die met je mee komt hoeft geen lid van de AVRO te zijn.

Om kaarten voor Kunst en Kitsch te bestellen moet je lid zijn van de AVRO. Leden zijn voor de AVRO van levensbelang. Met je lidmaatschap steun je ons en stel je ons in staat om Tussen Kunst en Kitsch en al die andere bijzondere AVRO-programma’s te blijven maken.

Woon je in België?

Als je in België woont kun je ook maximaal 2 kaarten bestellen voor 10 euro per stuk. Je wordt geen lid van de AVRO omdat alleen mensen die in Nederland wonen mee mogen tellen als lid.

Gemiddelde bezoekersbeoordeling:

(0 x gestemd)

Bijbehorend

Uitzenddata Tussen Kunst & Kitsch
Uitzenddata Tussen Kunst & Kitsch

In dit kunstprogramma beoordelen diverse experts waardevolle voorwerpen, maar ook prullaria van bezoekers.

  Suggesties

  Tussen Kunst en Kitsch: 24 oktober 2012 - Louwman Museum

  Woensdag 24 oktober start een nieuwe reeks Tussen Kunst & Kitsch. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen komt vanuit het Nationaal Automobiel Museum Louwman in Den Haag.

  Cultuurgids

  Thomas Weekend
  Thomas Weekend

  Thomas de Stoomlocomotief komt weer naar Het Spoorwegmuseum! Van 2 t/m 5 juni 2011 is het hele museum in de ban van het blauwe kindertreintje. De echte Thomas komt over uit Engeland en zal op stoom worden gebracht bij Het Spoorwegmuseum. Ontmoet ook zijn vrienden Henry en Emily en de Dikke Controleur. Vier dagen lang kan er gekeken, geknutseld, gespeeld en gebouwd worden met Thomas en zijn vrienden. De kaartverkoop is op 1 maart gestart via www.spoorwegmuseum.nl <br> Wat is er te doen? Tussen de mooie treinen van Het Spoorwegmuseum ligt een levensgroot speelkleed, waar kinderen eindeloos kunnen spelen en bouwen met Thomas-speelgoed! Ga op de foto met Thomas en de Dikke Controleur, laat je schminken of fotograferen als Thomas en kijk naar de nieuwste Thomas film. Iedereen kan op speciale speeltafels spelen, bouwen, tekenen en knutselen met Thomas. Natuurlijk is alles van Thomas te koop in de museumwinkel. <br> Vorig jaar won het Thomas Weekend de Pingu Award, een door Copyrights Promotions Benelux uitgereikte prijs voor het ?Beste Marketing Event? van het jaar. In 2010 bezochten bijna 20.000 personen het Thomas Weekend. <br> Kaartverkoop We verwachten dat het druk zal worden, bestel daarom je Thomas ticket vooraf via de website www.spoorwegmuseum.nl. De online-kaartverkoop start op 1 maart via www.spoorwegmuseum.nl. Alleen met een speciaal Thomas-ticket heb je gegarandeerd toegang tot het Thomas Weekend. Een kaartje kost ?13,50 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Reserveren via de website kost ?1 per kaartje, ook museumkaarthouders kunnen een kaartje reserveren. <br> Bereikbaarheid Het kan druk zijn tijdens het Thomas Weekend en de parkeerruimte bij het museum is beperkt. Kom daarom met de trein! Voor automobilisten is er extra parkeerruimte op het parkeerterrein Veemarkt en rijden er pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum. Parkeren incl. busvervoer kost ?4,50.

  Overzicht categorieën