Het hele interview met Ellen Vogel

gepubliceerd op 18 februari 2012

Op zaterdag 18 februari zendt Opium Night live een special uit over Ellen Vogel, de grande dame van het Nederlandse toneel. Kijk hier het gesprek met mevrouw Vogel terug.

In het interview met Cornald Maas vertelt mevrouw Vogel o.a. over het overlijden van haar vader toen zij nog jong was, Aktie Tomaat en de impact hiervan op haar leven en haar ervaring na 70 jaar op het toneel te hebben gestaan.

De special over Ellen Vogel wordt op zaterdag 18 februari 2012 uitgezonden om 22.35 op Nederland 2.

Gemiddelde bezoekersbeoordeling:

(0 x gestemd)

Suggesties

Hoe het kapsel van Ellen Vogel voorgoed veranderde

Als Ellen Vogel na een zware periode haar re-entree maakt op het toneel, besluit ze dat daar een nieuw kapsel bij hoort. Dit was wanneer ze voor het eerst binnenstapte bij haar voormalig kapper John van der Zwam.

Cultuurgids

Cristina Deutekom - 80 jaar - Gala
Cristina Deutekom - 80 jaar - Gala

Ter gelegenheid van haar 80e verjaardag eren grootheden en vrienden uit het vak deze unieke Grande Dame in een speciale, eenmalige gala-avond rondom de ongeëvenaarde, nu reeds legendarische 'Koningin van de Nacht'.<br><br>Met medewerking van Holland Symfonia en een keur aan gastsolisten, onder andere Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, Ernst Daniël Smid, Henk Poort, Marco Bakker en het Nederlands Operakoor. Een uniek programma.

Overzicht categorieën