Het hele interview met Ellen Vogel

gepubliceerd op 18 februari 2012

Op zaterdag 18 februari zendt Opium Night live een special uit over Ellen Vogel, de grande dame van het Nederlandse toneel. Kijk hier het gesprek met mevrouw Vogel terug.

In het interview met Cornald Maas vertelt mevrouw Vogel o.a. over het overlijden van haar vader toen zij nog jong was, Aktie Tomaat en de impact hiervan op haar leven en haar ervaring na 70 jaar op het toneel te hebben gestaan.

De special over Ellen Vogel wordt op zaterdag 18 februari 2012 uitgezonden om 22.35 op Nederland 2.

Gemiddelde bezoekersbeoordeling:

(0 x gestemd)

Suggesties

Hoe het kapsel van Ellen Vogel voorgoed veranderde

Als Ellen Vogel na een zware periode haar re-entree maakt op het toneel, besluit ze dat daar een nieuw kapsel bij hoort. Dit was wanneer ze voor het eerst binnenstapte bij haar voormalig kapper John van der Zwam.

Cultuurgids

Liesbeth List - Liesbeth heeft geen spijt
Liesbeth List - Liesbeth heeft geen spijt

De Grande Dame van het chanson wordt 70 jaar. Liesbeth List had maar één wens, dit vieren met haar publiek. Liesbeth heeft altijd gezongen over het leven, de liefde en de dood. Aan het einde van haar carrière blikt ze erop terug. Een emotioneel, kleurrijk en zinderend concert, ondersteund door een liveband en twee jonge zangers. Het wordt een terugblik zonder spijt, of zoals haar grote voorbeeld Edith Piaf zong: 'Non je ne regrette rien!'

Overzicht categorieën